Gems Nations Academy

Dubai, Emirati Arabi

Publieke ruimtes binnen de GEMS Dubai American Academy. Hier heeft True Design DNA banken en Aladdin armstoelen geleverd. Ontworpen door Leonardo Rossano, Pincettes akoestische panelen door Luciano Dell’Orefice en Arca armstoelen door Orlandini Design.

SAP Israel

Ranana, Israel

SAP, een multinational en een ware marktleider op het gebied van software ontwikkeling voor het management van bedrijven, heeft gekozen voor de Slight en Arca collecties voor de hallen en informele ruimten in de nieuwe kantoren in Ranana.

Cameo Offices

Desenzano del Garda – Italy

De recent opgeleverde Cameo S.p.a. kantoren in Desenzano del Garda zijn voorzien van meubels van True Design in de informele ruimten. Binnen de vergaderzalen, gedeelde ruimten en wachtruimten – gesitueerd op de vier verdiepingen van het gebouw – elke in een unieke kleur, kan men de True Design Arca armstoelen, Pincettes akoestische panelen, DNA banken, Oracle en Slight banken.

Wola Park

Warsaw – Poland

In November 2016, hebben we de nieuwe tak van Wola Park in Warschau, Polen, voorzien van onze Arca stoel. Wola Park is een familie-vriendelijk shopping-centre en een bestemming waar families elkaar ontmoeten en ontspannen met meer dan 200 winkels. In een innovatieve en elegante omgeving worden de producten van True Design belicht in en rond de lounge-ruimte en eet-gedeeltes, met originele houten frames geverfd in dezelfde kleur als de stoffering.

Well & Come Hotel Barcelona

Barcelona, Spanje

Het Barcelona Well & come Hotel is een 4 sterren hotel welke onlangs is geopend. Het hotel is gesitueerd in het centrum van de stad, een paar meter verwijderd van het beroemde ‘Sagrada Familia’. Het hotel bestaat uit 44 luxueuze kamers, een fitness centrum, moderne diner kamer en een zwembad op het dak waar eenieder kan genieten van het adembenemende uitzicht op de stad.

De centrale hal is gemeubileerd met True Design producten, waaronder de Arca armchairs, de gestoffeerde DNA bank en verschillende Hive stoelen. Allemaal gebaseerd op een chromatisch palet van aardse kleuren, welke naadloos past in de uitstraling van het hotel.

Katholieke school

België

DNA banken binnenin een katholieke school in Belgie.
Ontworpen door Leonardo Rossano en Débora Mansur

World Conference Center

Bonn, Duitsland

Het World Conference Center in Bonn, Duitsland, met onze Wramp armchairs. Ontworpen door Christophe Bourban en Lucian Dell’Orefice.

Reshet Havayot Rehovot

Tel Aviv, Israel

Deze bibliotheek in Tel Aviv is één van de meest recent opgeleverde projecten. De Arca armchairs, ontworpen door Orlandini Design  in medium en hoge uitvoering met een houten basis, samen met de Millepiedi koffie tafels, maken samen een kleine geborgen omgeving waar gebruikers kunnen lezen of ontspannen, terwijl de Pincettes Cap paraplus zorgen voor de akoestiek.

Hewlett Packard Reception Area

Budapest, Hongarije

Vier Slight armchairs in een wachtruimte van het Hewlett Packard kantoor.

Office

Germany

De Arca armchairs met een houten basis in deze ontspanningsruimte van een kantoor in Duitsland. De armchairs zijn uitgevoerd met een mid-high rug én een hoge rug, samen met de Arca poef.

Florence Institute of Design International

Florence

Het auditorium van de Florence Institute of Design International met onze Marina stoelen, ontworpen door Leonardo Rossano, docent aan hetzelfde instituut.

Het ontwerp wordt gekarakteriseert door de lineaire en dynamische geometrie. De vorm van de zitting is gemaakt van meerlagig hout en verhoudt zich met het metalen frame, welke zorgt voor een markante persoonlijkheid.

Kazan Music School

Kazan, Rusland

Onze Millepiedi bank in de wachtruimte van de Muziek School van Kazan in Rusland.

Fashion Company Offices

Italy

De harmonieuze lijnen van de Arca ontmoeten de lichte rondingen van de Slight in deze strakke open ruimte, gedefinieerd door warme grijze tinten en houten elementen.

Arca, hier in de ‘Small’ versie met een ‘sled base’ en op wieltjes, is ontworpen door Orlandini Design.
Slight, 2 zitter bank en armchair met een gelakt buisvormig frame, is een project van de Zwitserse ontwerpers Cristophe Bourban en Luciano Dell’Orefice.

We-Go

Padova, Italië

Web en communicatie bureau.

Wola Park

Warschau, Polen

Een kijkje binnen bij het Wola Park in Warschau, Polen, waar je de Arca-small armchairs kan bewonderen met gelakte houten basis. Het zwarte/grijze/rode palette past naadloos in de gezellige entourage van de hal.

Millepiedi

Germany

Een aangepaste versie van onze Millepiedi in een wachtruimte van een Duits bedrijf. Het frame van deze bank is gemaakt met een gepoedercoat stalen buis, terwijl de basis van de zitting en rug gemaakt zijn met gelakt hout.

Millepiedi is ontworpen door Parisotto + Formenton architetti.

Tel Aviv Office Space

Tel Aviv, Israël

Oracle en Arca armchairs in een wacht- en ontsnappingsruimteen van een Hi-Tech bedrijf in Tel Aviv.

Citygate Mall Wenen

Wenen, Oostenrijk

Onze DNA bank in de splinternieuwe Citygate mall in Wenen, Oostenrijk. Ontworpen door Leonardo Rossano and Debora Mansur.

University of Turin

Turin, Italië

WRAP en SGAB binnen de recent gerenoveerde lobby van de Universiteit van Turijn, in het historische complex van de Cavallerizaa Reale.